Drönarfoto och tillstånden

Jag hoppas att ni har haft en fin påsk! Idag tänkte jag skriva lite om hur vi implementerar drönare i våra diverse produktioner.

För några år sen började drönaren säljas till vanliga konsumenter. Det har öppnat upp möjligheter att fotografera och filma från perspektiv som varit reserverat för stora produktioner med väldigt hög budget. Vi på U-Town Media anammade drönaren som ett arbetsredskap tidigt och drönarfoto/film är något vi erbjuder i våra produktioner. Det är ett nöje att kunna kalla sig själv pilot (nåja…) och låta sina pojkdrömmar att få flyga en mini-helikopter med joystick gå i uppfyllelse. Våra kunder visar stor uppskattning för våra drönarbilder och filmer och det ger ett lyft till våra produktioner som helhet och behöver dessutom inte kosta skjortan. Detta är något som öppnat upp möjligheten för företag att investera i högkvalitativ marknadsföring för en mindre peng än tidigare. Se exemplet!

Du kanske har hört om kammarrättens beslut att klassa drönaren som en övervakningskamera och att det då kommer krävas att ett särskilt tillstånd för att få använda den på all annan plats än privat mark. Vi har hört det också och har därför införskaffat särskilt tillstånd att använda drönare i vår företagsverksamhet. Vilket gör att de nya lagarna inte kommer att påverka oss eller våra produktioner. Så vi kan som vanligt erbjuda våra tjänster inom drönarfoto!

flygfoto-7

flygfoto-9

flygfoto-6